Mihajlović nenajavljeno u Gornjim Nedeljicama, na lokaciji rudnika litijuma

Ostavite komentar


  1. Gasi ona požar dok ne prođu izbori.
    Rio Tinto kupuje imanja, sperma se da pravi obilaznicu, nisu oni ludi znaju ko im je šta obećao.
    Ovo je samo kupovanje glasova, verujmo AV neće dati ako mi ne pristanemo.
    A posle će da bude sami ste prodali imanja.
    Ona tri, četiri meštanina na refernumu će biti nadglasano autobusom ili dva, glasača koji će za tu priliku prijaviti boravište u G. Nedeljicama.

  2. A ovo je kao slucajna greska, zabuna, koja ce biti prikazana kao poseta i razgovor sa mestanima o Rio Tintu, nece ni pominjati da li su Donje ili Gornje, a usvajanjem zakona po skracenoj proceduri pod hitno samo znaci jedno, eksproprijacija zemlje za Rio Tinto, jer i put se izmesta zbog istoga kao i zeleznicka pruga, a gospodin Vucic prica kako oni nemaju dozvolu i tek kada se bude imao uvid sta, kako, kada, sa cime, zastita zivotne sredine o cemu ce on licno da informise narod, onda ce samo da zvanicno predaju papire koji su odavno predati. Gospodin Vucic u obracanju pred put u Rusiju rece kako se on ne plasi da ide u Gornje Nedeljice, mogu da ga gadjaju i jajima i paradajzom, sto je vrlo cudno za jednog Predsednika, jer niko nije gospodinu Vucicu pretio ali ga jesu pozivali na razgovor, patetike nikada dosta i samozadvoljstva postignutim rezultatima u razgovoru sa Predsednikom Putinom, sve ranije inace dogovoreno jer je sve u rukama Rusa ovde ali sve za izbore, nadam se da ce narodu pamet da se vrati na pravo mesto do izbora, a ako ne pa onda cemo da uzivamo svi u Rijaliti programu i vise od 100%. Ziveli

  3. A gde su mestani iz teksta zar ne bi trebalo da bude grupna slika kako se razgovara sa mestanima, kao sto rece ona zena promasila gospodja ministarka Gornje Nedeljice pa otisla u Donje Nedeljice, sta zna Ministarka, pogresno je sover odvezao a lako se covek zbuni kod tih nasih naziva. Ziveli

  4. Ako nasamari narod Rio Tintom i ako zamesi i nuklearku – lose mu se pise po zakonima Božijim i ljudskim.

  5. A vise nije u rukovodstvu SNSa, dobili njeno mesto Nevena Djuric a Stefanovica zamenila BRNABIC!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona? 10

Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona?

Kako je došlo lepo vreme i bliže se brojni praznici, sve više ljudi planira putovanja, što po našoj zemlji, što po inostranstvu. Međutim, ukoliko neko na put kreće sopstvenim automobilom, značajno je da zna kolike su cene putarina u Srbiji i regionu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.