Mihajlović: Novi investicioni ciklus „Srbija 2025.“ vredan 14 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. Da li gospodjo ministarka imate nameru da vratite dugove radnicima kojima drzava odnosno Vlada Srbije duguje naime neisplacenih plata i doprinosa? Konkretno u pitanju su radnici „ZELTURIST-a“ inace iz vaseg su resora, kojima Vlada Srbije kao osnivac, duguje 17 neisplacenih plata i doprinose za period od novembra 2013. godine zakljucno sa martom mesecom 2015. godine. Radnici pomenutog „ZELTURIST-a“ imaju i sudske Izvrsne presude, koje neko ( zna se i ko ) drzi u fijoci i namerno ne vraca ostecenim radnicima zaradjene plate.

  2. Cekaj malo, vidim gugl mi kaze, da je ista osoba rekla da ce fruskogorski koridor biti izgradjen 2016e. Zasto bi gradili jos jedan isti koridor? I jos nesto. Otkud SRB 15mlrd EU samo za investicije, kad je to bruto vrednost celogodisnjeg izvoza vase zemlje? Necete jesti i nista drugo raditi osim investirati do 2025e?

  3. najbolje sto ova banana republika ima to su laza i paralaza i po tome je ubedljivo prva u svetu pa i u celoj vasioni ( u novijoj istoriji )

  4. A koliko ćete izvođača, gospođo Mihajlović, od tih 14 milijardi dogovarati sa američkim ambasadorom?

  5. Po okončanju ovog novog ciklusa od tričavih 15est.milijardi, ja verujem da će Mihajlovićka da ima jednu dobru ulicu nekretnina u Monte Karlu

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.