Mihajlović: Pojedinci se trude da od ministarstva sakriju poslovanje Transportgasa

Ostavite komentar


  1. Pa uradi nešto po tom pitanju, ti si ministar, smeni ih ili ako su „jači“ od tebe, podnesi ostavku,da se vidi da si časna.

  2. Bravo, Gospođo Zorana, dirnuli ste u jednu od latifundija u rukama interesne grupe unutar stranke koja se zove Socijalistička partija Srbije. Godinama oni, na očigled svih nas, firnu Srbijagas i njene ćerke firme, koriste u sopstvene lične u grupne interese. Držim Vam pesnicu da uspete da tu toksičnu guju-pijavicu skinete sa tela Srbije i smestite je tamo gde joj je mesto. Ne znam samo da li ćete u tome imati podršku Velikog brata i njegove senke-pratilje na čelu Vlade u kojoj se i Vi nalazite. Veoma ste odlučno svojom hrabrošću dirnuli u do sada čvrsto zabarikadirani zabran.

    1. A šta će Srbija i njeni građani dobiti smenom likova iz SPS-a? Za iste novce će raditi još nepismeniji SNS-ovci.

    2. Isti slucaj i sa Nacionalnim parkom Kopaonik 12000ha prirodnog resursa direktor iz SPS stavio u svoj dzep nezakonito vrsi funkciju nije postavljan za vd dir jos od 2008g

  3. Nemoj da „krestis“ po medijima nego preduzmi mere prema zakonskom ovlascenju. Napisi tuzbe, prijave,.. ili je to samo akcija za izbore o borbi protiv korupcije? Mozda hoces Bajatovo mesto?

  4. U sredistu sukoba je Transgas , cerka firme osnovane u svajcarskom poreskom raju Zug. S obzirom da je ta firma investitor Turskog toka kroz Srbiju, tu se obrcu najveca sredstva. Pre nekoliko dana je u ovom listu u rubrici Dijalog – Licni stav objavljen moj clanak na tu temu. Molim darocitte i prokomentarisete.

  5. Gospoja je dobila zadatak…ZAto je ˝hrabra ˝da o tome uopšte priča …Jer i ona ima putera na glavi kao i ostatak establismenta…Ili je smislila da neko njen dobije kontrolu nad tom latifundijom…

  6. Sve ovo je daaavno predocio insajder na N1 , ali niko nesme da pipne u osinjak. Plasim se da ce i sada tako biti. Ko je kriv sto nasa preduzeca rade na ivici opstanka?! Pa cena gasa koja je nenormalna…

  7. Ministarka, šta je sa, našoj javnosti, malo poznatom firmom Jugorosgaz, koja liferuje energente na jug od Pojata i zida cene? Južnjaci plaćaju njihovu robu dva puta (što je nezakonito) i to Srbijagasu i Gugorosgazu!? Ili to znači da Srbijagas (republičko javno preduzeće) ne „pokriva“ jug Srbije, a „pokriva“ ga firma koja nije javno preduzeće? Da li to znači da država, u vrlo važnoj oblasti – energetici, brine samo o polovini Srbije? Zanimljivo, Jugorosgaz posluje se na jugu Srbije, a menadžent, zvanično, stoluje u Beogradu. Ko god je pokušao da obelodani „poslovanje“ ove firme je upozoren da to „nije dobro činiti“. U Nišu nema političara (na vlasti ili u „opoziciji“) koji o ovome sme javno da govori.

  8. Opet ministarkino maasno laganje. NIšta ne može da se sakrije, postoje podaci u APRu, imate inspekcije pa proverite. Ovakvim talambasanjem samo uveseljavate javnost a sebe pokušavate da uveličate.

  9. Progonite ih. Konacno ste dobili resor koji ste doktorirali i pokazite se na delu u svojoj struci! Sve su to kriminalci koji vrlo lepo kasiraju iz Zuga/CH!

  10. Znam i verujem da iza svega stoji Đilas sa svojih 619 miliona evra jer je upravo sredio dobijanje garancije od 55 miliona evra za radove „Turskog toka“ kroz Srbiju.

  11. Toliko price o malverzacijama, a ne pomenu ni Djilasa ni Solaka. Znaci li to da je vlast 8 godina u malverzacijama oko Srbijagasa. Ma, nemoguce, ta oni vazda rade u interesu gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.