Mihajlović: Ponosna sam što je misija Koridora 10 završena

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović pred svečano otvaranje obišla deonice Istočnog kraka Koridora 10

Ostavite komentar


  1. Kako vi „dobro“ radite, pitam se kada kreće rekonstrukcija ( popravka ) tog puta??? A koliko ste naših para maznuli i uludo potrošili – ne pominjete. Ono sa čime se vi hvalite – pametan i pošten bi izbegao da pominje.

  2. Igranka jos nije zavrsena. Treba poloziti racune javnosti : koliko kosta autoput, koliko se kasni, koliki su dodatni radovi , i za sve pitanje : zasto? To Zorka Koridorka MORA da objasni. Samo da ne prica : bivsa vlast ovo, bivsa vlast ono.

  3. I ona ponosna.Znaju li oni i smeju li da kazu neku svoju rec nego cekaju sta ce on reci,koju ce rec izbaciti pa da je ponavljaju do iznemoglosti.Ne rekose nista za ono obracanje dragog im vodje u Briselu u vezi Mogerini-Taci.Ili ne rekose nista sto dragi vodja rece onom decaku,mislim da je Vuk,kome jedva iscupa da mali kaze sta pije,ima 9 god i da umesto piva pije rakiju.Bas se trebamo ponositi takvim izjavama vrlog nam vodje.

  4. Umesto da se izvinite gradjanima zbog skupljih radova od predvidjenih i pomeranja rokova, vi ste izjavili da ste ponosni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.