Mihajlović: Utvrdićemo ko je odgovoran za rušenje zida

Ostavite komentar


  1. Kriva si ti i svi nepismeni oko tebe.Radite posao za koji pojma nemate. Boli vas uvo sve ce to narod pozlatiti.

  2. Ovo je tek vrhunski cinizam, utvrdjivati ko je kriv za nesto sto vi radite.Imamo najskupli kilometar autoputa i najlosijeg kvaliteta.Sta je sa onom deonicom koja se raspala pre nego sto ste je otvorili.Ko je tada bio kriv?

  3. Tako je kad gradi Mafija, ista stvar kao i u Italiji. Zid se ruši 3 puta, isti ljudi isto trabunjaju i niko ne snosi odgovornost. Ali zato materijal koji je trebalo ugraditi ,stabilno čuva novoizgradjene vile . Drugo je pitanje, ko je izmenio prvobitnu sigurniju trasu i koliko se tu njih ugradilo!

  4. Kriv je Babic jer je on to predvideo za dva meseca,dve godine…al nije teo da kaze nikom za skrivanje tajne 25 tarabe po guzice

  5. 11 puta pre-projektovan? Pa ovo je za Riplija! I onda, posle silnih promena, potporni zid se – sruši? Neko ovde debelo laže, ili je u pitanju amaterizam, ili nečiji privatni interes!

  6. Gospodja Mihajlovic bi u svkoj normalnoj drzavi vec bila smenjena. Strucnjaci za gradnju puteva i potpornih zidova Mihajlovic – Babic. Uzas.

  7. Ko je odgovoran?! Pa to i deca znaju. Dilas i Jeremic, … dovodili su nocu onog Obradovica u projektni biro ‘Koridora Srbije’ da ispravlja i falsifikuje brojeve na planovima projekta … dok su Sanda Raskovic i onaj njen ispred cuvali strazu!

  8. Pa nije to racunovodstvo da nastelujes zavrsni racun, naplatis stari dug za struju, a posle te pare prebacis u partijsku kasu SNS. Gradjevina je nauka, a Statika i Konstrukcije najtezi predmet na Gradjevinskom fakultetu. To ko nije zavrsio drzavnu skolu i to regularno ne treba da prilazi obejektu kakav je onaj na koridoru 10. Grdelicka klisura, prepun tunela, nadvoznjaka, potpornih zidova, sigurnosnih sipova…. Ovakve izazove, mogu i znaju da resavaju samo prekaljeni inzenjeri i profesori Gradjevinskog fakulteta. Jedan od njih je i profesor Branislav Ivkovic, koji je clan SNS-a, ali izgleda da je cak i on digao ruke od naprednjackih diletanata, jer bas nista ne znaju da rade. Sve vase stete ce nam doci glave, jer neke su plod vaseg neznanja, a druge ste sami namerno izazvali da bi ste uzeli jos novca iz budzeta i platili dugove koje ste ranije napravili zaduzujuci se kod Merkel, Erdogana i slicnih. Dokle ce vise narod da placa ceh VASIM LEPLJIVIM PRSTIMA?

  9. Cekaj malo , pa zar niste angazovali strucnjaka svetske banke za resavanje ovog problema?
    Uveren sam da cete sa svojim prjavim i primitivnim igricama ubiti poxamasan broj gradjana Srbije i gomilu nesrecnika koji ce se kratati ovom deonicom.Naravno tada cete pozvati na odgovofrnost nekog „odgovornog“
    Mislim da ste vi gomila huligana koja besomucno trosi i krade nas novac…

  10. Ma dali vi iz sns imate i malo casti i obraza.
    Podnesite kolektivno svi ostavke iz vlade zajedno sa vasim
    sefom lazovom pa ce veoma brzo da se vidi ko je kriv za sve.
    Za pismene koji gledaju van okvira znaju dobro da cela drzava puca i da je samo pitanje vremena kada ce cela urusiti.
    To nepismeni sns i sendvicari nerazum jer njima i govno mirise.

  11. Kad se struka bude postovala i uvazavala tada bi bilo mnogo manje propusta i manje bi nas kostalo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.