Mihajlović: Važnost Moravskog koridora

Ostavite komentar


  1. Koliko god vazno zvuci „Radna grupa za koordinaciju, praćenje i podršku realizaciji Projekta izgradnje Moravskog koridora“ – uf, morao sam da iskoristim copy paste a ne da sam napisem, ovoj ministarki bih savetovao da porazgovara sa ministrom finansija bez obzira ko to uskoro bio, jer je drzavni budzet devastiran a vise se ne mozemo zaduzivati – aman!

  2. Nekadašnja ministarka saobraćaja Prof.Dr Verica Kalanović uz pomoć tadašnjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića je uspela da napravi ugovor sa Azerbejdžencima da ovaj koridor izgrade za 500 miliona evra. Početak radova je ova vlast kočila nekoliko godina da bi onda preko noći progurala ugovor sa Američkom firmom koji je za 300 miliona evra skuplji. Otpor opozicije je na ovu veliku pljačku je bio veoma blag, što samo ohrabruje ovu vlast da tako nastave sa svakim ugovorom. Posle svrgavanja ove vlasti, naredna će morati da ispita sve ugovore o izgradnji, kao i svrsishodnost abnomarlno visokih subvencija stranim firmama. Svi koji su prpgurali ove napumpane ugovore će morati krivično da odgovaraju, i silne milijarde nezakonite dobiti da vrate u budžet Republike Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.