Mihajlović: Za izgradnju brze saobraćajnice do Golupca 350 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Ministarka Mihajlović opet širi demagogiju . Najlepši krajolik je nizvodno od Golupca do donjeg Milanovca pored Dunava kroz Đerdapsku klisuru . Postojeći put je vrlo uzan i sa čestim odronima , tako da je njegovo proširenje prioritetnije . Naravno da je neophodno naprviti i širi put do Golupca . Ali je deo nizvodno od Golupca prioritetniji i tu deonicu ne bi trebalo ostavljati za budućnost .

  2. „„Ove godine mora da bude gotova dokumentacija, a 2020. mogu da počnu radovi. Ovaj auto-put biće veoma značajan ekonomski i turistički, ali je pre svega važan za građane ovog kraja, jer će doprineti da porodice ostanu da žive u ovom delu Srbije“, dodala je ona.“
    Interesuje me da li se proverava intezitet saobraćaja kada planiraš negde da gradiš auto put?
    Slučajno sam nedavno od isključenja sa auto puta za Požarevac išla do Golupca, nema tamo saobraćaja koji bi učinio izgradnju auto puta rentabilnom. Tvrđava zaključana ponedeljkom, neradni dan, a putokazi do Viminacijuma skoro da ne postoje.
    Auto put tamo gde je saobraćaj niskog inteziteta?! Svako kod nas može biti ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture.

      1. A zasto onda kosta kao da je autoput? I to ovi Zoranini koji se placaju duplo vise nego bilo gde u regionu i svetu…

  3. Ajde, da vidimo i to cudo…inace, najlepsi kraj je od Golupca do Kladova. Veliki i mali Kazan

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.