Mihajlović: Za sat vremena od Beograda do Čačka

Ostavite komentar


  1. Da li je ovaj šlem na ministarkinoj glavi iz Hello Kitty kolekcije?

  2. A vozaci da na glave stave pink slemove. Isti stite i od kise i od sunca ali i od krivicnih dela koja bi mogla biti pocinjena pri povisenim brzinama. Stite i od " crnih tacaka" i negativnih poena.

  3. И шлем је део креације њене шминкерке!-Баш гу лепо ћути!

  4. Penali iz izvodjackog ugovora se aktiviraju na samom kraju..u slucaju da se steknu uslovi za iste..
    Ovo kaznjavanje o kome se prica je demagogija i besmislica, i u nasoj praksi ne postoji…

  5. Izjava ministarke građevinarsta, saobraćaja i infrastrukture »Za sat vremena od Beograda do Čačka« po ko zna koji put pokazuje da je ona laik za saobraćaj. Naime, ako je verovati objavljenom na internet strani http://www.koridor10.rs/potpisan-ugovor-sa-shendongom-za-koridor-11/mapa-juzni-jadran od Beograda do Preljine je ukupno 128,19 km. auto-puta, a od Preljine do Čačka po »Google Maps« još 6,90 km. Dakle, od Beograda do Čačka auto-putem ne može biti kraće od 134,09 km. Pa kako je to moguće prevesti za jedan sat, kako tvrdi ministarka, kada je maksimalna dozvoljena brzina na auto-putu 120 km/h.

  6. MOŽE LI pink,šlem da je prosvetli BAR na jedan dan pa da se POBRINEo onom,,spontano,zaboravljenom,,v.i,p,,naselju na izvorištu PIJAĆE VODE BEOGRADA ili,,tTESLA GRADOM,,NA MAKIŠKOM ZAŠTIĆENOM PODRUČJU S VODOVODNIM POGONOM ZA ISTE NAMENE DAKLE ČISTOM PIJAĆOM VODOM,,,izumom,, KOJE NIKO DOSADA nije PRIHVATIO, OD,,PONUĐAČA,, što mu se, slučajno ,,zagubila crvena poternica,pa je,,izum,ponudio,,NEKIM TAMO IDIOTIMA IZ GRADSKE VLADE,KOJI ,,ZANAT FANTOMAŠTVA ,,SREČOM,,NASTAVLJAJU U INTERSEU,PONUĐAČA,,JERSE,,PONUDA,,TJ UŠUR,SASTOJI OD MNOGO NULA,IZA POČETNE CIFRE ZA,,UBEĐIVANJE,,A ONI,NISU IMALLHERCA DA GA,, DŽENTLMENSKI,,ODBIJU,,.iLI JE,,SEKTI,,DR,, MALIJA ,,ZAFALILO,, JOŠ KAMENJA TEMELJACA,, ZA,,REFORMISANJA,, PO BEOGRADU,U normalno svetu kojeg ćemo se sa ovim NapreDno organizovanim,,stručnim,, dandarama teško IKADA približiti, voda je najskuplji i veoma čuvan resurs,i tek će da poskupi,kod nas je i pijaća voda po njima,,luksuz,..A o,,eliti,,sa fotke po Basari, nema dovoljno,,karaktera,, za adekvatni opis.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.