Mihajlović: Zatražićemo povećanje rudne rente

Ostavite komentar


  1. Gospođo Mihajlović napravite reda u EPS! Od „otimanja“ brojila,kao i drugih infrastrukturnih dobara ,koje su građani debelo platili da bi potom ,jedno po jedno Javno preduzeće to prisvajali bez ikakve nadoknade prema onima od kojih su to preuzeli-oteli! Lako je onda biti „Jaka firma“, deliti dobre plate,otpremnine i imati dobre penzije! Za svaki priključak na el.mrežu ljudi su kupovali i investirali od 2000-4000 DM! I sad kao “ mi to uzimamo a građanima će to biti besplatno“!? Ukinute 40% na računima EPS za održavanje,pogledajte kako Rusi imaju jednostavne račune za struju! Koliko potrošiš toliko platio,bez bilo kakvih taksi,nameta i ostalih nameta!

  2. Da li ovo znaci da ce ruski vlasnik NISa placati barevropskih 7 procenata, a ne sadasnjih 3 procenta u Srbiji. A zasto ne plati rudnu rentu i celih 22 procenta kao u domovini.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.