Milioni evra za stan: Najskuplji kvadrat u Beogradu na vodi, najskuplji stan na Novom Beogradu

Ostavite komentar


  1. Na ovoj slici se vidi sva rogobatnost Beograda na vodi. Kao jeftina plastična flaša zabodena u pesak na plaži naopako jer je vlasnika mrzelo da ode do kante. Nekada Pobednik, a danas plastično đubre, simbol Vučićeve estetike.

  2. Pametnom netreba mnogo para pa da se smesti u prostranom, prozracnom i mirisnom ! Budali, treba mnogo para da se smesti u „Mravinjaku ,bez izvora kiseonika, nikada, ama nikad cistom i zdravom vazduhu gotovo bez garancije kada u stan ili iz jer savrsenstvo liftova ne postoji i tako sve sto je manje vredno DEBELO se placa, kome i koliko, nikada dosta.. Zivim u gradu od oko 4 mil stanovnika gde svaki sa dubokim djepom ima Vilu van grada na obalama reka i jezera sa garazama ali i sa helikopterima u svom dvoristu. Prljave zone ih ne interesuju, a tek zagadjeni vazduh. „Beograd na vodi“ Nemoze bez SMOGA, SMRADA iz reke i MAGLE ! Stanarima zelim ZDRAVSTVENU srecu !

  3. Gledam ovu sliku, kao neka boca od pivdzana prevrnuta ova zgrada…, koji jad i beda blagi boze; sta sve dopustamo da nam bude identitet…

  4. Ovom ‘prepametnom’ Vladimiru poruchujem, da drzi malo do tolerancije i demokraticnosti. Svako treba da postuje tudji izbor, kao sto neko takodje ocekuje da mu se postuje isti. Dakle, nema svako aspiracije da zivi na periferiji grada, niti ima zelju da zivi u kuci… Stvar ukusa, o kojima ne treba raspravljati! Razumem ostrascenost prema vlastima u drzavi, ali vise sam za devizu : zivi i pusti druge da zive, tacka
    P. S. Jel ti odgovara u kuci nekoj van grada!? Ok. Uzivaj u zivotu, brzo prodje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.