Miloš Vučević i Antonio Tajani otvorili Poslovni forum u Trstu

Ostavite komentar


  1. Medjudrzavni ugovori o novim dugovima Srbije, ovoga puta poverilac i nosilac poslova je republika Italija, a korist je iskljucivo zs privredu Italije i razvoj talijanskih malih i srednjih preduzeca. U gubitku je jedino Srbija i srpska privreda i stanovništvo, koje ulazi u novi ciklus dugova, besposlice, bede, ugrozenosti zivota ljudi gradjana Srbije. Tako nijedna ozbiljna i umna drzava ne radi, sem Srbije.

  2. Zamolio bi ministra kad je vec u Trstu da pazari:farmerke, zvake, tanke long plejke, pravu mortadelu, sir grana padano i najlon carape. Hvala!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.