Ministarka u još jednoj nenajavljenoj poseti Koridoru 11 zatekla prazno gradilište (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Unistise i satrese Srbiju..Vucic,Mihajlovicka i klika..al uzduz i popreko..da kamen na kamenu ne pretekne

  2. Da li je moguće da se za svaku stvar zove ambasada,ima li tu ugovora,penala,nadzora,privremenih situacija u plaćanju…?

    1. Jer se boje Kineza i prvo moraju da pitaju sta smeju da rade. Pa i u Skupstini, svasta pricaju i padaju razne optuzbe, ali kad se pomene Kina i kritika – oduzimanje reci i/ili pauza.

  3. Neznalice, kabadahije, prevaranti, secikese, lažovi, mućkaroši, burazeri, kumovi, tetke … to su stručnjaci koji vode državu. A kadar su razni kondukteri, keramicari, roštiljdžije, lažni doktorčići i magisterčići, managerčići, bizMismeni i ostali muljatori…. Rezultat : rušenje potpornih zidova ( 3 puta – po sistemu 3 puta Bog pomaže ), pucanje i raspadanje još neizgradjenih puteva, više direktora u željenicama nego pruga u Srbiji, malo je gradova i mesta sa ispravnom vodom za piće, djubre svuda po državi, burad sa otrovima po avlijama, šverc svega i svačega kao da nepostoji carina i inspekcije, divljanje „investitora“ uz aminovanje drzavnih organa ( inspekcija, ministarstava, policije )…. Muka mi je da nabrajam dalje. ZLATNO DOBA, nema šta.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.