Ministarstvo: Indonežanske građevinske kompanije zainteresovana za poslove u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pasvako je zainteresovan da radi svoj posao u struci samo ministarka Mihajlovic nije rekla niti nesto ucinila da i Srbija dobije poslove niskogradnje, koja nam je vrlo bila razvijena a opada zbog stranaca, u inostranstvu. Stalno isti sastanci sa belim svetom koji nam naravno nudi da odradi ono sto bismo mi mnogo bolje i sam i kod kuce i kod njih!

  2. Bože dragi koje sve budale i nesposobnjakovići vladaju Srbijom! Umesto da uz solidnije plate zaposle naše ljude da prestanu da beže iz od Vučića okupirane Srbije, ova blajhovana „gospođa ministarka“ bi da zapošljava, pored Kineza, i Indonežane i ko zna koga još! Verovatno joj je ponestalo para za vilu ili zlatan nakit, Luj Viton tašne i mašne, kofere i đinđuve pa (opet) neko mora da joj napuni džepove!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.