Ministarstvo rada: Dobili smo dva automobila od Jure

Za šest godina samo jedan zaposleni se žalio inspekciji u trenutku dok je radio u fabrici * Kragujevački ogranak u tri navrata kažnjen novčano, sa 300.000 dinara * Inspekcija u Rači nije mogla da utvrdi da li je zabranjeno sindikalno organizovanje jer je poslodavac to kategorički negirao
Ministarstvo rada posle dva meseca odgovorilo Danasu o inspekcijama u Juri

Ostavite komentar


  1. Na stranu sto sudovi cute ali da li ce Tuzilastvo za organizovani kriminal da pokrene istrazni portuipak protiv Ministarstva rada (ministar Vulin) zbog priznatog primanja mita od Jure u vidu dva automobila? Ako ne, onda za mene u Srbiji definitivno ne funkcionise pravosude i resorni ministar Selakovic/SNS nikako ne sme da bude reizabran u novoj Vladi! A premijer Vucic/SNS ga je vec apostrofirao za novopostavljenje! Sve to nema nikakvog smisla!

  2. Gledam sliku u naježim se..
    Gazda sa istoka obilazi robove..
    Gde smo mi to stigli?
    Zamišljam elektronsku industriju u Nišu od pre par decenija, puno posla i SAMOUPRAVLJANJE…pune hale radnika, vozovi za prevoz radnika, restoran ishrane u krugu fabrike sa šest traka..
    JAD i beda su sada…KO JE KRIV?

  3. Pelene su, gledano sa konceptualne tacke, objekat koji cini da ljudi budu zadovoljni i pre svega oslobodjeni.
    Oslobodjeni u fizickom-uroloskom smislu. Na ,,urologiju““““ dodajte ,,kult““““ i veza sa kulturom i izlozbom ,,Necenzurisane lazi““““ postaje ocita.
    -Ko bude poslednji na izlozbi neka pusti vodu, ako ne koristi pelene.

  4. "a Ministarstvo rada potvrdilo je Danasu da je tokom aprila 2013. fabrika Jura u Nišu donirala Inspektoratu za rad dva automboila, marke Kia ceed i to, kako se navodi u odgovoru, isključivo za "unapređenje i poboljšanje rada Inspektorata za rad, odnosno terenskog rada inspektora". –

    … – … a to se nikako ne zove – MITO… Ne, ne, kakvo mito! Fuj, daleko bilo – državni organ i mito? Ma, ne dolazi u obzir: to je isključivo za unapređenje rada Inspektorata, a i, da tako kažemo – kao nekako buket đurđevka za "1. maj – Dan rada", lepa pažnjica…

  5. Ovo je najgora vlada od 2000 na ovamo. Bez kompetencija, bez skrupula, bez savesti, bez ideja, bez vizija sa lažnim ili kupljenim diplomama, sa jednim jedinim ciljem kako da što duže ostanu na mestu gde su grebanjem i kopanjem stigli. Mi treba da ih vratimo tamo gde im je civilizacijsko mesto. Na margine društva. U protivnom Srbiji nema spasa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.