Mioni počeo da proizvodi žuti i crni sok 1Fabrika Mioni

Fabrika vode Mioni počela je sa proizvodnjom gaziranih pića i u tu svrhu investirano je 1,7 miliona evra u liniju za proizvodnju i punjenje gaziranih voda i pića kapaciteta većeg od 50 miliona boca na godišnjem nivou, rekao je juče Saša Mićić, direktor fabrike Mioni.

Prema njegovim rečima, gazirana pića iz Mionija crni i žuti sok su cenovno pristupačni (cena flaše od dva litra 90 dinara), a kvalitetom konkurentni.

Mioni nastavlja da proizvodi vodu akva gala, koja je od ove godine u novoj ambalaži. Akva gala sadrži silicijum-dioksid, mineral koji nije uobičajen sastojak vode, što gala vodu izdvaja od drugih po kvalitetu i sastavu. Silicijum-dioksid je u svetu poznat kao „mineral lepote“ jer je osnovna osobina usporavanje starenja i podmlađivanje tela. Fabrika Mioni nalazi se u Mionici kod Valjeva, opremljena je savremenom nemačkom tehnologijom za flaširanje vode u staklenoj i plastičnoj ambalaži i trenutno zapošljava 39 radnika. Mioni je u vlasništvu Delta holdinga i ove godine obeležava 10 godina postojanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari