Mlađan Dinkić: Zaboravljeni političar koji je delio akcije od hiljadu evra

Ostavite komentar


  1. Najomrženiji političar na ovim prostorima koji je LAGAO za akcije od 1000 evra. Ako još jedom vidim njega, sa Danasom sam završio…

  2. Ne, ne!
    Nije zaboravljen!
    Pamtee ga po tragovima necovjestva u bankarskom sistemu.

  3. E sad umesto da ste razradili poslednji clanak i time razgolitili njegovu kriminalnu ulogu u ovom trenutku krijete ga i vi koliko sam Vucic. Normalno, sakricete i ovaj komentar. Dzaba, narod zna za jadac.

  4. Zahvaljujući Dinkiću evidentirano je 4,5 miliona građana Srbije koji imaju prava na besplatne akcije. Što znači da je toliko građana nije dobilo nikakve akcije pri tranziciji.

  5. Kad ste već spomenuli Dinkićevu procenu, zašto niste naveli i sumu koju su gradjani zaista i dobili? Svesno laganje ili nestručna procena? U svakom slučaju, veće tri decenije političari rade po istom modelu lažnih obećanja bez odsustva bilo koje moralne odgovornosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.