Mona hotel menadžment koji posluje u okviru kompanije Mona, predstavio je prvi put na 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu rezultate desetogodišnjeg poslovanja u oblasti hotelijerstva, ali i planove za naredni period. Prema rečima direktora Tomislava Momirovića, ostvareni su odlični rezultati u vođenju upravljanju hotelima čiji su potpuni ili delimični vlasnici.


– Prve investicije u hotelijerstvo imali smo 2005. godine, kada smo kupili Hotel Zlatibor Mona sa četiri zvezdice, koji smo dva puta renovirali za prethodne dve godine – rekao je Momirović i dodao da je popunjenost dostigla u proseku 60 do 70 odsto kapaciteta.

U vlasništvu ove kompanije nalaze se još i hotel Javor u Kušićima sa dve zvezdice, zatim Vila Bela u starom gradu u Budvi, te najnoviji hotel Argo u centru Beograda.

– Pored internog rasta i sopstvenih sredstava beležimo i eksterni rast i to kroz kooperaciju i saradnju sa drugim vlasnicima kapitala. Njima nudimo usluge upravljanja, građevinskog i poslovnog konsaltinga kako bi zajedno doprineli konkurentnosti Srbije i regiona, doveli nove investitore i postali prepoznatljiva destinacija – istakao je Ivan Vitorović, izvršni direktor Mona hotel menadžmenta i dodao da budućim poslovnim saradnicima garantuju uspešno poslovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari