Momirović: Srbija će uskoro infrastrukturu dovesti na nivo zemalja Zapadne Evrope

Ostavite komentar


  1. Bravo! A šta ćeš nam reći kada se najzad probudiš iz tvog tek započetog zimskog sna- da smo prestigli ceo Zapad? Ne brzaj, sačekaj prvo da čuješ šta će reći tvoj šef AQleksandar Vučić pa tek onda „papagajiši“!

  2. koliko km auto puta moze da se napravi sa 40 miliona evra?ponizavanje srbije pred evropskim politicarima je besmislica neka evropa napravi put,ako joj treba,a ne da srbija uzme kredit da gradi siptarima put.kad ce da vrate pare koje su gradani srbije 25 god.izdvajali za razvoj kosova.srbiji ne treba auto put za pristinu.srpski narod ima najmanji standard zato sto finansira crnogorce,kosovare,bosance,hrvate,koji su nam oteli drzavu i zemlju pa je bez tapije rasprodaju belosvetskim varvarima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Brnabić na obeležavanju "Dana devojčica u IKT sektoru": Vi ste budućnost Srbije 10

Brnabić na obeležavanju „Dana devojčica u IKT sektoru“: Vi ste budućnost Srbije

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić izjavila je danas, povodom "Dana devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija", da su devojčice budućnost Srbije, kao i da će se truditi da još više budu otvoreni za njih, njihove roditelje i mentore.U Skupštini Srbije, gde je obeležen Dan devojčica u IKT-u, Brnabić je istakla da se uvek "nanovo" zapanji koliko talenata, potencijala i kreativnosti ima u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.