Moratorijum broj dva – za nekog nužda, za nekog samo trošak

Zastoj u otplati kredita u avgustu i septembru gotovo identičan prethodnom

Ostavite komentar


  1. Ha! Kada su bankari podvukli crtu i videli koliko su dobri na moratorijumu, apetiti su se povecali! Idemooooo! Jos jedan moratorijum, jos jedna pljacka pod maskom „pomoci gradjanima“.
    Danima zovem banku Inteza sa namerom da porazgovaram sa nekim „ekspertom“ za stambene kredite koji ce mi objasniti plan otplate kredita koji su mi poslali nakon moratorijuma. Mrka kapa. Osim sirote operaterke NIGDE NIKO da se javi. U ekspoziturama muk. Niko ne dize slusalicu. 8 razlicitih brojeva telefona zovem danima- uzalud. Izgleda kao da su pobacali telefone u zbunje i razbezali se u nepoznatim pravcima. A ja im necu nista- majke mi- samo bih da mi objasne sledece: 4 rate stambenog kredita nenaplacene za vreme moratorijuma sadrze ukupno 220 evra (4*55evra). Stanje ukupne kamate je uvecano za 307 evra (kamata na kamatu?!). Rata mi je povecana za 5,04 evra mesecno (5.04e *116 rata= 584 evra?!!!). Kako bre braco, kako? Nisam ekonomista niti bankarski sluzbenik, ali piljarsku matematiku svako od nas zna. Za sta da mi uzmete 584 evra? Za „pomoc“? Neka hvala braćo lopovi.
    A fora sa nejavljanjem na telefone vam je vrhunska!

    1. Mala ispravka „4 rate stambenog kredita nenaplacene za vreme moratorijuma sadrze ukupno 220 evra KAMATE (4*55evra).“

    2. Svaku Vašu reč potpisujem. Za nasilnu (nisam se navodno javila na vreme da to sprečim a oni naknadno nisu smeli da da prihvate zahtev zbog NBS) obustavu mog kredita od 15.000 mesečno, naplatili su mi 17.800 i to podelili na preostale rate. Da ssm od zelenaša uzela 45.000, na tri meseca bi platila 13.500, a u Intezi je to 17.800 – tek da se shvati obim ove pljačke uz podršku Jorgovankine NBS.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.