Može li početak grejne sezone da bude pomeren zbog štednje?

Ostavite komentar


  1. Moj predlog je da nam plate da prezimimo negde u toplijim krajevima – onda ne moraju ni da greju. Dokle bre vise – ne grejete kako treba vec godinama i hocete jos

  2. Ni slucajno, onda cemo ukljucivati grejalice i opet nismo nista ustedeli? Ali smo kupili od Turske bespilotne letilice ,koje nam nizasta ne trebaju ,umesto da smo novac taj novac ukljucili u popravku EPS-a

  3. „Zašto se ne potrude da završe toplovod TENT Obrenovac-Beograd?…zato što neće da se potrude.“

  4. Kako bi bilo za pocetak da prestanete da grejete stanove i kad nikog nema u njima, sobe koje se ne koriste…. da nam najzad omogucite zakonsko pravo da placamo koliko trosimo!

  5. Postoji i neki ugovor između toplana i građana?
    Šta piše na ovu temu u Zakonu o zaštiti potrošača?

  6. Сит гладноме не верује !
    Докле ће о свему да одлучује једна гордост и нарцисоизам ? Склоните људе који су све упропастили , који никоме не одговарају за своје грешке , који нас понижавају и чуде се што се жалимо на ниске плате и пензије … Заправо ,склонимо их ! ( Решење увек постоји ако се поступа разумно , стручно , људски ! )

  7. Placam centralno grejanje cele godine! Grejanje je onako, moram često i klimu da uključujem! Pa zaista šta ovi nesposobni i beslovesni likovi hoće? Da nas ne greju i da nam uzimaju pare??

  8. Glasači koji ne glasaju za SNS su boljeg materijalnog stanja u većini, ima izuzetaka. Znači protivnici SNS-a će lakše da prođu buduća vremena. Glasači SNS-a su siromašniji i oni će svoju muku polako da usmeravaju protiv SNS-a. Kada će osigurač da pregori, niko ne zna, da znam obogatio bih se. Naše je da čekamo i vidimo šta će da bude, jer ranije smo konstatovali da današnja opozicija ne zna i nema plan da preuzme vlast.

  9. Grejanje se plaća 12 meseci i nije humano da se štedi na zdravlju starih ljudi, bolesnika, dece. Vaše preporuke su ok!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.