N1: Fijat ponudio radnicima 9 odsto povećanje zarade

Ostavite komentar


  1. Preterali su sa povećanjem… 3% + 6% je mnogo… ljudi će biti puni para, onda će i roba da poskupi, Kragujevac će biti najskuplji grad.

  2. Koliko je to povecanje 700 din? Pa, stvarno ne vredi ostati i ziveti u ovoj zemlji!!! Kako vas samo nije sramota!

  3. Znalo se da ce radnici izgubiti.Ili ides u strajk do kraja ili ne ides.Sada kada dobiju povecanje od 9% to im je sledecih 6 meseci ista plata jer zbog strajka toliko gube.Mesec dana strajka je 20000 din.plata a bruto povecanje 3000din.Pa radnici vidite gde ste i ko je na vasoj strani,NIKO]

  4. Pa dokle u ovoj jadnoj zemlji da plata u privredi bude duplo manja od plate za nerad u državnoj upravi? I dokle će se prećutkivati i sakrivati od naroda (naivnih glasača za sopstvenu propast) iznos prosečne plate u privredi, pa valjda je rad u privredi bitniji za bitisanje i razvoj celog društva.

  5. Ma trebalo je svaki mesec po 1%…da radost bude permanentan proces…..

  6. Kako se stvararala poslovna klima od 2002 i zašto nas toliko vole pa sve hrle po još malo državnih subvencija saznaćete iz intervjua sa predsednicom SSI (http://www.fic.org.rs/) u pogledima na 2016/2017. Ali, samo ako imate stomak.

  7. povecanje je mizerno, a i pitanje je iz cijeg dzepa: zaista Fijatovog ili drzavnog?

  8. Znate li vi koliko mene košta brat Andrej!?-Da mi nije Gašić donirao,bilo bi zort!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.