Na Kopaoniku puštena u rad ‘gondola’ Brzeće-Mali Karaman (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Kako je moguće da žičara na Kopaoniku košta 27 miliona a žičara na Zlatiboru iako je gotovo tri puta duža košta tri puta manje

    1. Pa bre nislija sta se cudis,u svakom poslu gde je vlast umesana to kosta tri do pet puta vise.

  2. valjda nije pusten u rad venecijanski camac. Koji voze gondolijeri. Zicara je zicara, ni na srpskom, i ni na kojem stranom jeziku nije „gondola“, niti bilo sta slicno

    1. To jasno govori o nepismenosti i neukosti onih na vlasti koji su uključeni u takve projekte. U Srbiji kada neko neobrazovani funkcioner nešto lupi, to ostaje i teško je ispraviti.

  3. Dakle, 3,6km gondole na Kopaoniku koju je finansirala država košta 27 miliona evra. Sa druge strane, 9 km gondole na Zlatiboru koju je izgradila lokalna samouprava košta 13 miliona evra – nešto je trulo u državi Srbiji.
    Ali to nije ništa novo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.