Nagrada Grčiću za nesposobnost – pozicija direktora u Pro Tentu?

Ostavite komentar


  1. Postavljen je da uništi EPS i tako obori cenu prilikom privatizacije koja će uskoro uslediti.
    Zadatak je uspešno obavio, a narod neka jede ćevape.

  2. g. Vucicu ima li pametnih medj vama ili su sve ala Grcic pa zar EPS nije bio doboljan da se nauci lekcija ili se drzite one floskule, ponavljanje je majka nauke. Oni koji su ovo izmislili nisu mislili na ovu vrstu ponavljanja. Blago nama sa svima vama. Ziveli

  3. On je savršeno odradio povereni mu zadatak uništenja EPSa i sada mu se samo odužuju.

  4. Mića je genije, vratite ga na mesto generalnog i EPS će da procveta a biće i pečenja jarećega. Miću za predsednika.

  5. Ma kakav direktor. Tu stoku bi trebalo strpati u zatvor do kraja života zbog štete koju je naneo državi i građanima Srbije. Šta mi stari diplomirani inženjeri elektrotehnike da kažemo kad vidimo da nam energetski sektor u zemlji vodi jedan polupismeni pečenjar. Ostaje nam da negde javno spalimo naše diplome i odreknemo se znanja koje smo stekli školovanjem na fakultetu.

  6. Kakav obraz ima i sam Grčić da se nije povukao do sada, zar nije i previše štete napravio do sada. Koji su to likovi….

  7. To bi bio vrhunac licemerja, umesto da u sudnici objašnjava razloge kolapsa elektroenergetskog sistema, na čijem je čelu bio, njemu se nudi druga, rukovodeća, funkcija

  8. Kada bi ovo čule babe koje vodate po mitinzima i one bi se pobunile !!!
    Samo, gde da čuju ??

  9. Micko bas voli da bude direktor, a i zna kako se najbolje i najbrze upropasti firma! Micu za direktora! A moze i „Micu za predsednika SNS“? Mozda bi tu bio najdelotvorniji…

  10. Pozivam novinare da ispitataju ko je pravi vlasnik Pro Tenta. Ta firma služi za pranje para sns. Naime zaposle decu pošalju ih kolubaru da rade za 1/2 plate. Takođe treba ispitati slične firme koje rade za EPS kao što je Južna Bačka i njihov udeo u pranju para u EPS u. Pranje para ide i preko velikog broja kamiona koje je ubacio zvonko veseleinović.

  11. A nigde se ne piše da svakoga dana dolazi hiljade kamiona sa ugljem iz Republike Srpske. Ko to plaća, kome su dati ti poslovi i koliko to košta građane Srbije.

  12. Grčić je trebao da je već u zatvoru.Svima treba oduzeti imovinu i pare koje su pokrali i naro normalno da zivi.

  13. glasajte i dalje za ove što uništiše i nas i naše potomke. Posle kukajte kako se teško živi

  14. Veliki je kolač provizija kad kum vozi auto od više stotine hiljade evra ko zna kolko ova garnitura ima laburdzinija zaklali su eps sa milijardu dve

  15. Što se više brlja, to se više napreduje. SNS otvoreno podržava bezzakonje, neodgovornost, korupciju, nepotizam, i ta otvorenost pokazuje što vlast misli o građanima. Građane, a najviše svoje birače, smatraju ovcama i bez srama prave budale od njih. Sve u svemu, smatraju nas idiotima koji se ne bune i može im se raditi svašta.

  16. Toooo, Grčo, roštiljmajstore, svaka ti čast. Ti si ko Drobnjak, neuništiv. Kad porastem voleo bi da budem kao ti….

  17. Kakva katastrofa od Vlade Srbije! To je medjunarodna sramota! Dole Vlada!

  18. @Motte: „Može im se“ jer ovaj narod bez kićme i samopoštovanja to mangupima dozvoljava!

  19. Zaista, jedino u ovoj zemlji covek koji je upropastio i nepovratno ostetio drzavu i njene gradjane umesto da ide na zasluzenu robiju, dobija novo radno mesto, da moze i dalje da sakati ovo jadno drustvo.

  20. Zna Gracic koliko para EPS-a je zavrsilo u pecenjaru SNS-a i zato mu nista ne mogu.

  21. Tu bahatu štetočinu je trebalo odavno uhapsiti. I budali je jasno da su AV i kamarila njegovi saučesnici.

  22. Докле ћемо да тражимо оставке!? Тек кад заглаве на робију тада ће пазити шта раде!!!

  23. Радничка класа,дали је време за првомајски устанак,можда?
    Или је уранак ипак битнији?

  24. Ako je neko kriv za štetu u EPS u to su prvo Zorana Mihajlović à posle nje svi potčinjeni

  25. Ma postavite ga za guvernera banke ili bar da bude ministar zdravlja. Takav nam treba.

  26. Ima laznu diplomu kao i Toma i stotine i stotine kao i oni sa diploma fakulteta a fakultet nikad ni videli nisu. Ovaki vladaju drzavom i unistavaju sve sto stignu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.