Najavili 1.500 stanova, a grade 378 – i kasne

Iako je početkom godine ministarka građevinarstva najavila da je sve spremno za izgradnju jeftinih kvadrata, tek ovih dana raspisani prvi tenderi

Ostavite komentar


  1. Gospodja ministarka je samo bila brza na jeziku. Sacuvaj boze da neko ustvrdi kako nije bila upoznata sa procedurom.
    Ovo “za nekoliko sedmica “ takodje odmah pripisite brzopletosti ili “nekoliko” tumacite kako vam odgovara.
    Kad ce i ono brdo postati projekat od nacionalnog znacaja ili sta se desava na Pancicevom vrhu, ministarka ne rece.Spora na jeziku.

  2. Nemojte tako, možda računaju i 24 stana Malog, Vulinov stan od tetkine fondacije, Vučićev stan koji je dobio kao ministar Informisanja uoči NATO bombadovanja, i sa ostalim stanovima, čiji ključevi su se našli u rukama SNS-ovaca preko izborne noći, nakupi tj. nakrade se tu i više od 1500 stanova !

  3. Ovi izgovori zbog iracionalnog kašnjenja svih projekata ovog ministarstva su već postali . kliše . U mogućnosti smo da vidimo da se projekti moćnika grade ubrzano , i da čak nezakonitu dokumentaciju dobijaju vrlo brzo , ili čak posle otpočinjanja radova .

  4. Svakim danom u svakom pogledu postajemo sve vise kolonija zapadnih i istocnih zemalja i imperija …!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.