Naknada troškova obrade kredita i dalje

Ostavite komentar


  1. To dokazuje,da su banke iznad države.Kako,bilo ko, od zvaničnika, bilo koje banke,dovodi u pitanje odluku suda.Državo reaguj ,zatvori skota.

  2. Tuzba se ne moze odbaciti kao neosnovana,vec ako je na primer neuredna, neblagovremena. Kad sud odbaci tuzbu znaci da o njoj nije meritorno odlucivao. Odbiti i odbaciti tuzbu su dva potpuno razlicita pravna pojma.

  3. Meni je Alfa banka naplatila više od 100.000,00 dinara osiguranje stambenog kredita i u ugovoru regulisala da platim kursnu razliku prodavcu nekretnine, na dan realizacije kredita, koja je iznosila oko 41.000,00 dinara. Da li neko može da mi odgovori, nevezano za troškove obrade kredita:
    1. Mogu li putem tužbe da nadoknadim ove troškove,
    2. Da li mogu sam da uradim tužbu ili moram da angažujem advokata (ili možda da mi neko savetuje kome da se obratim za pomoć u Nišu),
    3. Kogada tužim za nadoknadu navedenih troškova, kada je Alfa banka prestala sa radom krajem 2017. godine a sve kreditne proizvode je otkupila Societe Generale banka.
    4. Da li imam prava nadoknade troškova obrade kredita koji iznose oko 17.000,00 dinara.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.