NBS: EU pohvalila adekvatnost vođenja monetarne politike u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Dosta vise iz konteksta izvadene samohvale! Narodna banka koja u toku godine jaca dinar u odnosu na evro moze samo da zaradi kritiku jer vodi sebicno samo svoju monetarnu politiku a fucka joj se za kvarenje trgovinskog bilansa jer se time podstice uvoz koji je ionako veliki a smanjuje izvoz koji je ionako mali! Dokle vise ponavljati guvernerki koja nije na drzvanom budzetu jer NBS toboze zaraduje sama za sebe sto je glupost i ministru koji iza sebe ima toliko sumnjivih afera nikada istrzenih!

Ostavite komentar


Ekonomija

Gde će biti sindikati 1. maja? 10

Gde će biti sindikati 1. maja?

Ujedinjeni granski sindikati "Nezavisnost" obeležiće Međunarodni praznik rada - Prvi maj na Platou Dimitrija Tucovića, Trg Slavija u Beogradu, pod sloganom "Za demokratski i radnički restart", gde će govoriti o funkcionisanju institucija u Srbiji i kako treba da izgleda država.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.