NBS: Niko nije tražio podatke o deviznim transakcijama Keyconnection Media

Ostavite komentar


  1. Zastrasivanje, ucenjivanje, blacenje porodica, dece…sta nas jos ceka ako mislimo svojom glavom???

  2. pa odakle im onda te informacije ? očekujem da policija pročešlja NBS baš kao što je to bio slučaj u Krušiku kada su za par dana pronašli ko je izvor informacija u javnosti.

  3. Laze jorgovanka tabakovic u vucicevom stilu!
    I da niko nije trazio, jasno je da je nbs dala podatke. I ne mora jorgovanka da ceka da vucicevi tabloidi traze podatke, ona ih sama daje.
    Za to prima platu od 5000 evra mesecno, a toliko ju je, jednokratno, kostala diploma.

  4. Nema samo u Krušiku nekoga ko se naziva uzbunjivač. Verovatno i u NBS postoji neki sličan AO koji je podatke dostavio novinarima. Ajde sada da vidimo kako ćete se Vi kao redakcija odnositi prema tom uzbunjivaču iz NBS, da li isto kao i prema AO ili drukčije.

  5. A zasto NBS ne proveri, ko je, i sa kojom lozinkom je u njihovoj bazi podataka pristupio tim podatcima? Pa to je bar lako danas proveriti sve.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.