Nedimović: Program mera za poljoprivredu

Ostavite komentar


  1. Oprliće poljoprivrednike poput alibabe i ono malo što radi posle ovog radiće samo za sebe,jer rezerve više nema ni za setvu trave. Do sada sam prilično pogadjao mislim da nam dolazi veliko siromaštvo a možda i glad na sledeću još veću krizu koja će doći za 4 do 5 godine.

  2. Nemojte nam vise pomagati ko boga vas molimo. Odkako nam pomazete nama sve teze i teze.

  3. Moji u Banatu, za obećanja koja su na dugom štapu, su govorili:” Lipsi magarce, do zelene trave”.

    1. I ja obradjujem zemlju na majkinom gazdinstvu koje se ne nalazi u opstini u kojoj zivimo.Nemamo traktor a kolima dolazimo do njive koja je 30km udaljena od mesta stanovanja.Kako to regulisati?Da ne bi zurili do kuce do policijskog casa kako to srediti?Ja iz Nisa do Prokuplja ne mogu da putujem traktorom ,zar ne????

  4. Ovo su prakticno prazna obecanja ovog ministra.Obecava nekakve kredite a ne vidi da ti koji hrane ovaj narod, ne mogu da se vise zaduzuju.Poljoprivredi je nuzna hitna konketna i bespovratna pomoc kroz hitno dupliranje naknade po hektaru obradjene zemlje da bi mogli da kupe: gorivo,seme,djubrivo i sredstva za zastitu biljne proizvodnje.Od obecanih 520 miliona evra koja je najavljena kroz davanje po 100 evra svakom punoletnom licu, neka pola ode direktno poljoprivrednicima a ostatak da se isplati po50 evra.Takvo ulaganje ce nam se vratiti duplirano.

    1. Ministar kao i njegov gazda samo obećava. A on je na tom mestu ne po sposobnosti već po podobnosti. Naročito zato što je pajtos sa batom Andrejom.

  5. Ja sam isključivo poljoprivrednik , a nemam traktor ? Čime da dođem do plastenika ? Nadam se da je to rešeno .

  6. Ha,ha,ha,ha zemlja koja nema kvasac a daje 10 miliona evvra na uvoz hleba,za vreme diznilenda ovog gospodina sad će on da vas spašava ha ha ha

  7. Kako mogu da stignem do registrovanog poljoprivrednog gazdinst va kad treba da putujem kolima u drugu opstinu udaljenu 30 km.Ja imam 66 god. I ne smem da izlazim vani gde mi je mesto stanovanja Kragujevac a treba da odem do sela Vrbeta opstina Knic gde imam 9 ha vocnjaka koje treba obraditi. Od koga da trazim dozvolu Pozdrav

  8. Postovni ministre. Najljubaznije Vas molim da mi date savet u vezi programa poljoprivredne proizvodnje. Na periferiji Svilajnca posedujem halu od 1000m2, poslovni prostor 1000 m2 i hektar zemljista,u Badnjevcu kod Batocine posedujem skladisni prostor od 2000 m2 i 10 hektara poljoprivrednog zemljista, pored navedenog imam mogucnos kod Vlasotnica da obezbedfm 30 hektara zemljista za pasu. Interesuje me kako sve to staviti u funkciju uz pomoc drzave sa dugorocnim povoljnim kreditima. Da li se u postojecim objektima moze formirati otkupna mesta za poljoprivredne proizvode ili mini proizvodnja poljoprivrednih prizvoda, to Vi najbolje znate pa Vas molim za pomoc. Kontakt telefon 063606430 S postpvanjem.

  9. Postovani ministre. Najljubaznije Vas molim da mi pomognete u vezi stavljanja u funkciju sledecih nekrrtnina: U Svilajncu posedujem halu od 1000 m2 sa industrijskom strujo!,poslovni prostor of 1000 m2, hektar gradjevinskog zemljista. U Badnjevcu posedujem 2000 m2 skladisnog prostora i 10 hektara poljoprivrednog zemljista. Molim vas da mi date ideju da navedene nekretnine stavim u funkciju narvno uz pomoc drzave sa subvencijom i povljnim dugorocnim kreditom. Kontak tel. 063606430 Spostobanjem.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.