Nedimović: Srbija od uvoznika postala proizvođač i izvoznik kvasca

Ostavite komentar


  1. Bravo gospodine Ministre,
    Ovo ce svakako biti najbitnija stavka u vasem CViu jer drugo nista nije vredno pomena…

  2. A šta je sa poljoprivrednim proizvodima? Da li će se i dalje uvoziti povrće iz Turske, Makedonije, Albanije, Azerbejdžana, Kirgistana, Kine…? Ili ne smete da naljutite uvoznike koji su unapred dali odgovarajuću „donaciju“?

  3. Prvo ste sve te fabrike rasprodali i unistili bez ikakvog reda i plana jer su smetale mešetarima da uvoze a sada obnavljate proizvodnje jer nemoze taj Vas lobi da uveze pa daj malo i da proizvodimo. Koje ste Vi i vaši savetnici ZLO ove jadne Srbije …

  4. Tvoj šef reče, da će i naftu da izveze. Šta je sledeće? Vasionski brodovi!?!

  5. Postoji li ijedan prehrambeni artikal koji nismo počeli da uvozimo pod ovom vlašću . Bruka je i sramota jer mala i ledena Danska izvozi poljoprivrednih proizvoda za preko 15 milijardi evra .

  6. Izgleda da je sve otislo u izvoz, jer ga još uvek tražim.Mi smo velesila koja uništenu proizvodnju obnavlja za par dana…

  7. Na stranu što je trebala pandemija da bi se neko setio da od uvozničkog lobija nema ništa nego što ovaj laže i nema nigde kvasca u prodavnicama a pre 2 dana je rekao da već šalju.

  8. „Nedimović i istakao da je u ovom trenutku zabranjen izvoz kvasca dok se ne snabde domaće tržište, ali će biti dovoljnih količina da se pomogne Republici Srpskoj i drugima“.
    Ako je dozvoljeno samo jedno pitanje: Oćete li ga „Republici Srpskoj i drugima“ davati džabe? Mislim… reče da „pomognete i drugima“. Pa ko velim ako pomažete dali je džabe ili za pare?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.