Neke porodilje su i dalje na bolovanju

* U Er Srbiji nisu mogli da potvrde da li će preostalim ženama biti produžen ugovor kada okončaju bolovanje
Er Srbija tvrdi da još nije svih 28 žena izgubilo posao

Ostavite komentar


  1. Zar Srbija Seselja (koji je poreklom iz Vucjeg dola u Hercegovini) nije proglasila da svaka zena u Srbiji treba da ima najmanje 5-6 dece.

  2. Ma da! Nisu dobile otkaz ali su dobile obavestenje da ih po isteku bolovanja posao ne ceka! Nije sija nego vrat!

  3. Najbolje je da nam staviš okove i lance na noge i da nas uštrojiš, zar ne, Aco Srbine?

  4. "Er Srbija" ima iste oznake na avionima kao Slovacka tako da se mnogi plase da umesto za Bratislavu ne otputuju za Dacicevu odn Nikolicevu Kinu ili Rusiju.

  5. kad je u mojoj firmi zena otisla na porodiljsko bolovanje zaposlili su mene kao zamenu. Kada se vratila sa bolovanja odlucili su da mene zadrze, a njoj nisu produzili ugovor.Treba li da placem zbog toga, kad su svi moji sefovi bili jednoglasni da sam vredniji i sposobniji od nje.

  6. @arsivan] Sram Vas bilo!!! I zbog poteza, mišljenja, a i komentara. Vrednije je, mnogostruko, zlata vredno, to dete koje je ta gospođa donela na svet nego milion Vaših vrednoća i sposobnosti. Razmislite dobro o ovome i ako imate, a pogotovo ako nemate dece. I, ne zaboravite, Bog svevišnji gleda odozgo. Imajte to na umu.

  7. Problem se ne rešava tako što će svaka trudnica automatski dobijati zaposlenje na neodređeno. Pa kako vi to zamišljate? A da se obavezno svaka nezaposlena trudnica automatski mora zaposliti? Kod kog poslodavca?

  8. Smatram da bi trebalo ukinuti rad na odredjeno vreme i drzavu obavezati da svakoj majci isplacuje naknadu za porodiljsko kako ne bile ostecene ni one majke koje nisu uspele da se negde uhlebe. To bi sigurno povecalo natalitet.

  9. ostaju one koje imaju razumevanje svojih pedijatara pa im na osnovu zdravstvenog statusa deteta produžavaju porodiljska bolovanja ! na koje zakone se poziva pravna služba kada rešava ovakva pitanja! a, onda priča kako izumiremo i kako nestajemo. možda su pogrešno shvatili prioritete u pravnoj službi na čelu sa direktorkom

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.