Nele i Oki poručuju „struju štedi“: Evo u čemu je ključ za osvajanje "fiće" 1Foto: Fondacija Mozzart

Znate li zašto Nele i Oki vode računa o svakom prekidaču, punjaču i elektronskom uređaju u svom domu? Razlozi za štednju struje su brojni – dobra je za kućni budžet, ali i za životnu sredinu.

Ovog meseca, međutim, ušteda električne energije vam može doneti i vredne nagrade u takmičenju Fondacije Mozzart „Struju štedi da humanost više vredi“.

Glavna nagrada je Fiat 500 hibrid, dok i ostale štediše očekuju sjajni pokloni, kao što su zamena kompletne stolarije, električni trotineti, prečišćivači vazduha… Fondacija Mozzart ovu jedinstvenu akciju realizuje uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike već drugu godinu zaredom.

Ukoliko ovog meseca uštedite barem jedan procenat struje u odnosu na april 2023. godine, deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljite na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd.

Nele i Oki poručuju „struju štedi“: Evo u čemu je ključ za osvajanje "fiće" 2
Foto: Fondacija Mozzart

Račune sa naznakom „Za nagradno humanitarno takmičenje ’Struju štedi, da humanost više vredi’” možete slati do 5. juna 2024. godine, nakon čega će u lajv prenosu na društvenim mrežama Fondacije Mozzart biti organizovano izvlačenje dobitnika.

Slanjem računa doprinosite i humanitarnom segmentu takmičenja, jer će Fondacija Mozzart za svaki pristigli račun donirati sredstva za izgradnju solarne elektrane u izabranoj školi u Srbiji.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja možete da pogledate na linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari