Nenaplativi krediti pali ispod 10 odsto

Banke u 2017. godini otpisale 102 milijarde dinara vredne problematične zajmove

Ostavite komentar


  1. Sad’ kad’ su se „nafatirali“ i kad’ su se napunili „ki brodovi“,mogu da otpisuju kredite !!! Cim sam video u textu „Postanska stedionica“,“Komercijalna banka“…za ove druge nisam siguran,jasno je ko dan,zasto su navedene DRZAVNE kompanije,otpisale ogromne dugove !! Ti „klijenti“ koji su ostali duzni,nikad’ nece izaci pred „lice pravde“ !! Zasto ??? Pa,(neka me demantuju ako gresim)ubedjen sam da su to „njihovi“ ili SNS,AVAV,“turbo-radikali !!!Ili bar,“simpatizeri“ tj. „finansijeri“ !! Cik da se obelodane liste duznika,imenom i prezimenom ili da navedu imena „firmi“ koje duguju milione….eura !???Pisao sam onomad o „slucaju“ „Beohemije“,koja se zaduzivala na slican nacin !! Epilog je isti,neuspesan stecaj,zatim bankrot,pa „prodaja“ za cenu koja ne pokriva ni 10 deo dugovanja kompanije !! A dugovi…“blowing with the wind“ ,sto bi rekao Bob Dilan. Dugovi niz vetar,nama na teret (celoj Srbiji),a vecina duznika,“teza“ za par miliona…ne dinara,Eura !!! Dobra „formula“ !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.