Nezavisnost: Menadžment Fijata pokazao aroganciju

Otvoreno pismo premijerki Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. Da "vlast" poštuje zakone ne bi krila ugovore sklopljene sa stranim i "stranim" investitorima raznih kalibara. Kako možete od nekoga da tražite da uradi nešto što ste mu (tajno) obećali da neće morati! Pitanje je samo da li će se iz ovog protesta roditi pravi sindikalni pokret i svest o moći udruživanja i solidarnosti među zaposlenima. Kada se to dogodi moći će mo da pritisnemo (bilo koju) vlast da radi u našem interesu. Ali i da prestanemo da na vlast dovodimo najgori ološ.

  2. Vlada AV je garant Fijatu da ce radnici koji rade u Fijatu raditi za minimalac sledecoh 10 god. Sta je tu sporno. Imate slican ugovor i sa Tanisom tj svi ti tajni ugovori
    AV to sadrze. Glasali ste e pa sada molim rad u tišini.

  3. Ovi posle petog oktobra i njihovo pravljenje "uredjene drzave" nas je unazadilo za 50 godina iako smo vec bili totalno unazadjeni!Oni su stvorili ovaj sistem koji je Vucic samo " unapredio"!Sve sto Vucic radi,on to radi po matrici post petooktobarskih lesinara!Jos iritantnije deluje kada covek slusa one koji nisu nista radili dok su imali vlas i moc kako se " bore" protiv onoga sta su izmislili!Sve koji su bili na vlasti treba lustrirati,to je jedini nacin za novi pocetak!

  4. U Nemačkoj fijat služi samo za sprdnju,sponzorušama se poklanja!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.