Nikezić (SSP): Za povraćaj državnog novca uloženog u Beograd na vodi biće potrebno 250 godina

Ostavite komentar


  1. Očigledno je, mada teško dokazivo, da njih dvojica stoje iza Igl Hilsa. Zato nisu potpisali ugovor s “naše” strane, a ne zbog štetnosti.

  2. Gotovo sam siguran da su vucic i brat co. pravi vecinski vlasnici ovog nakaradnog projekta. Zato je firma i osnovana u UAE. U toj licnoj despotiji nikad nece dozvoliti da se te stvari provere. Zna radikalcina sta radi.

  3. Nije mi jasno kako to,ako uzmemo u obzir da je gradjevina ,posebno stambena,najisplativija !!!! Ili je kod nas i to sad sporno ,a gradjevinski bum kao na sve strane ??!!!

  4. Stara jevrejska poslovna izreka glasi: Samo,ako se za max 12 god ,rentiranjem,povrati ulozeno,onda je investicija dobra… A ovde se radi o kvadratima od 3 hilj evra pa gore,a nije vise kostao od 1500 !!!!!??? Pa gde su pare

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.