Nikezić:Nema ni govora o uspehu EPS-a

Ostavite komentar


  1. „Vrhovni diletant“ je i vrhovni kadrovik Srbije. Zato je i logično da „takav znalac“ bira samo gore od sebe ili iste kao on. Setite se palikuće Simonovića, botoksiranog Babića, crnoberzijanca Santosa(kv keramičar), kafedžije Grčića, Brnabićke, malog, ali velikog plagijatora i sličnih

  2. Kolonijalni, tj. strani investitori bratski dobijaju struju po povlašćenoj ceni, pa ni to ne plaćaju. Naša privreda finansira stranu. To nije bilo ni kod Nedića 1941.

  3. Kinezima ćemo sve računati po nižim cenama a naše građane uništavati visokim cenama i akcizama!I pored niskih cena struje te iste kineske firme su i najveći dužnici EPS a i nikom ništa!Ministarka da povede računa o tome!

  4. Znamo mi vrlo dobro, zašto AV na resorna ministarstva, postavlja „expert-stručnjake“, pa tako i ministarku Đedović! Čim je strateška firma, kakav je EPS promenila naziv, iz JKP u AD, znamo kuda „vodi ovaj put“! Ako dopustimo, biće kao sa Borom, da „kupujemo NAŠE ZLATO“, od Kineza?!Finalna-krajnja cena struje, sa svim stavkama na računima građana, nije ona „početna-startna“, koju AV i Vlada Srbije, svakodnevno napominju, već daleko-daleko skuplja! To je preterana cena, za „prosečnog“ građanina i penzionera Srbije! Francuska ima nižu cenu, od Srbije?! Kriterijumi za pomoć „ugroženim kupcima“, je krajnje „bezobrazan“, a oni koji ostvare taj status, imaju samo 1000 dinara popust?!

  5. Eps je država u državi,sve dok donosi ogromni profit za Državu,država neće prstom da mrdne da se nesto u Epsu promeni,to je valjda svima jasno

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.