Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije HEINEKEN Srbija 1Nikos Zois

Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije HEINEKEN Srbija i tu funkciju preuzeo je 1. aprila. Svojom jasnom vizijom i strategijom, Zois će predvoditi HEINEKEN tim u Srbiji, postavljajući snažne poslovne standarde kroz još jače finansijske rezultate.

Uz pomoć talentovanih, predanih i vrednih zaposlenih u kompaniji HEINEKEN Srbija, naša je ambicija da budemo još inovativniji, da održimo vrhunski kvalitet i očuvamo pobednički portfolio, uz stalni razvoj i napredak u segmentu društveno odgovornog poslovanja“, rekao je Zois povodom imenovanja na novu poziciju.

Novi direktor kompanije HEINEKEN Srbija ima bogato komercijalno iskustvo u pivskoj industriji, koje je sticao više od 25 godina u HEINEKEN-u. Kao direktor prodaje u kompaniji Athenian Brewery, Zois je doprineo celokupnom održivom rastu svih parametara poslovanja uz stabilan finansijski rezultat. Kompaniju HEINEKEN Bugarska, koju je Zois vodio od 2016. godine, potrošači i zainteresovane strane ocenili su tri godine zaredom kao „najzeleniju“ i društveno najodgovorniju kompaniju u okviru veoma promenljivog sektora robe široke potrošnje. Osim toga, uveo je brojne inicijative kako bi se poboljšala klima u kompaniji i kako bi se kompanija HEINEKEN Bugarska pozicionirala kao željeni poslodavac.

Zoisova sposobnost da jasnim fokusom, jednostavnošću i inovacijom, osnaži kompaniju, izgradi jak vodeći tim i razvije talente, predstavljaće ključne faktore za dalji uspeh kompanije HEINEKEN Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari