Niš: Trećina korisnika daljinskog grejanja bi da se isključi sa mreže

Onlajn istraživanje organizacije Pravo na pravo

Ostavite komentar


  1. u zavisnosti od jačine zime 120m2 sam grejala za 36000rsd do 73000rsd. Ekonomično je, ali ima svoje mane. Kotao isključujemo kada nikoga nema kod kuće, pa je potrebno petnaestak minuta da se ugreju prostorije po uključivanju kotla. Prostoriju koju ne koristimo, ni ne grejemo, radijator je bezmalo zatvoren.
    Komoditet koji pruža daljinsko grejanje ima cenu, a korisnici nisu spremni da je plate, jer je Niš mrtav grad. Od posla u šivarskoj ili kablomotačkoj radionici ne može da se živi opušteno. Jbg, zlatno doba ti donosi poslove koje ni jedan nišlija ne bi prihvatio u drugoj polovini prošlog veka.
    Zlatno doba nam raseli decu, a sve je više matoraca koji odlaze za decom. Jug Srbije se vrtoglavom brzinom prazni.

  2. Drugar mi je pričao da se isključio sa daljinskog grejanja i u stanu namestio električni kotao, kaže da mu je sada iznos koji potroši za grejanje višestruko umanjen.

  3. Kakve veze to ima, pa od čega je u Beogradu bio katastrofalan vazduh…to su sve zagađenja fabrika iz prljavih industrija koje su masovno došle u Srbiju jer im se ne isplati da plaćaju skupe ekološke takse u svojim matičnim državama!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.