Nova akcija Er Srbije: Propusnica za let 1Foto: Air Serbia

Er Srbija je pokrenula projekat pod nazivom Flight Pass („Propusnica za let“) da bi putnicima omogućila da po najpovoljnijim cenama uplate više letova unapred, navodi se u saopštenju.

Kupovinom propusnice za let preko zvaničnog sajta nacionalne avio kompanije, putnici mogu ostvariti uštedu i do 50 odsto, pravljenjem svoje personalizovane grupe unapred plaćenih letova.

Kako se ističe, novi koncept omogućava kupovinu minimum četiri avio-karte unapred sa zagarantovanom cenom i destinacijom, a koje se mogu iskoristiti kad god putnicima odgovara, što predstavlja značajnu pogodnost, naročito za kompanije. Propusnicu za let putnik može deliti i sa članovima porodice i prijateljima, a dodatnu prednost predstavlja mogućnost plaćanja u ratama.

Prilikom kupovine propusnice za let, putnik može birati između jedne ili više grupisanih destinacija, ekonomske ili biznis klase, Light, Standard ili Comfort tarife, datuma putovanja sa ili bez restrikcija, kao i brojnih drugih parametara.

Propusnica za let može važiti za najviše 30 putnika, i to minimalno za četiri, a maksimalno za 100 putovanja.

Uvođenjem aktivacije „Propusnica za let“, Er Srbija je stala rame uz rame sa vodećim svetskim avio-kompanijama poput Britiš ervejza, Er Fransa i drugih koje svojim putnicima nude usluge ovog tipa, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari