Nova fabrika u Kikindi

Francuska fabrika "Mekafor" za proizvodnju metalnih delova za automobilsku industriju zaposlila 80 radnika

Ostavite komentar


  1. Juče na jugu, danas na severu zemlje i ako se tako nastavi imaćemo divnu i uređenu zemlju dostojnu življenja. Svaka čast ovoj vladi na trudu za svoje građane.

  2. Ovo su vesti koje vraćaju optimizam građanima. Dok su neki ranije samo zatvarali fabrike, danas imamo sasvim drugačiju situaciju, koja je na radost svih nas.

  3. Drago mi je da su otvorena nova radna mesta u Kikindi. Cestitke, samo nastavite sa takvim radom!

  4. Samo napred. Sto vise fabrika, vise posla za omladinu, a cim ima posla ima i boljeg zivota!

  5. Још једна фабрика је отворена и запослено 80 радника, ради се о гринфилд инвестицији са планом да се запосли још радника и тако зрно по зрно погача, фабрика по фабрика, радник по радник и незапосленост се своди на минимум.

  6. Samo neka se fabrike otvaraju i neka se ljudi zaposle, tako ćemo postepeno rešavati problem nezaposlenosti i ljudima dati mogućnost da zarađuju kako bi mogli imati normalnije uslove za život.

  7. Dolaskom ovakvih investicija u našu zemlju smanjiće se stopa nezaposlenosti što je jako važno, jer je to jedan od najvećih problema naše zemlje.

  8. Nekada su se zatvarale fabrike, danas se otvara veliki broj novih fabrika, to je jedna od mnogih razlika izmedju bivse i sadasnje vlasti. Ali bitno je da se otvaraju nova radna mesta da industrija i privreda jacaju a sa njima i ekonomija i sama drzava. Nadam se da ce se u buducnosti stvoriti jos bolji uslovi za investitore i da cemo opet biti jaka industrijska zemlja kao nekada.

  9. Industrija mora da se neguje i u nju mora da se ulaze jer samo kroz Insustriju privreda i drzava stvarno ekonomski jaca. Svaka cast Vladi i premijeru na predanom radu i stvaranju uslova za ovakve projekte. Nadam se da ce biti jos vise takvih firmi sirom srbije.

  10. Dolazak stranih investitora je od najveceg znacaja za ozdravljenje srpske privrede.

  11. U Kikindi ponovo ozivljava industrija, otvaraju se fabrike. DS-ova vlast je ostavila pustos, upropastene firme.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.