Nova havarija u EPS-u usporava kopanje uglja nužnog za zimsku sezonu?

Jaka kiša oštetila gusenice glodara 1 u Rudarskom basenu “Kolubara”

Ostavite komentar


  1. Zorana vecita ministarka za sve i svasta je sistematski i “ispod radara” jos od 2004 kao savetnica Labusa, a od 2012 godine posebno u poduhvatu osmisljenom u zapadnim centrima moci unistila energetski sistem Srbije i ugroxila energetsku bezbednost Srbije.
    I umesto da odavno robija xa najteza krivicna dela protiv privrede, drzave i naroda, ona oz dana u dan krivce trazi na svim stranama.
    Ona normalno s tem nema veze.
    UTako je kad je partijska i autoritarna drzava.

  2. TENT u svom depou ima obaveznu rezervu uglja,baš za ovakve havarije.Ne zavisi od dnevnog iskopa i trebalo bi bar mesec dana da radi bez istog?

  3. Preko noci nisam imao struju. Dosla jutros oko 7,30 pa opet nestala u 9,45. Popravljali u lokalnoj trafo stanici sve do 12,00 kad je ponovo pustili. Sta ce biti kad udari mraz, ne smem ni da pomislim. Unakazili su nas ali bukvalno. Nije mi jasno zasto vecina cuti i klima glavu ovom nikogovicu koji nam se svakog dana smeje u lice!?

  4. Svaka vlast je muzla pare iz EPS-a, ali ova je preterala.Moraš nešto prijatelju i da ostaviš da to radi, kako bi ako ništa drugo, muzao i dalje.
    Ubiše kravu, a sad kukulele

  5. Od kada je smenjen Mića EPS tone sve dublje. Vratite Miću ljudi sve će da sredi dok kažeš keks.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.