Nova usluga EPS – i račun i plaćanje na sajtu

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako racuna EPS su dostupni u drugim gardaovim, ali u Nisu funkcionis tako sto prvo dodju odstampani racuni pa tek onda mogu da se preuzmu negde posle 15-og u mesecu. Zaista, NEVEROVATNO jer je valjda jednostavnije postaviti ih i tek onda stampati

  2. Kako da dodjem do njihove aplikacije …redovno sa placala na salterAkouhoce da mi neko objasni ….hvala ili u posti …

Ostavite komentar


Ekonomija

Peta regionalna konferencija “Rizici novog doba: nova era održivosti” 9

Peta regionalna konferencija “Rizici novog doba: nova era održivosti”

Peta regionalna konferencija o rizicima novog doba pod nazivom “Rizici novog doba, nova era održivosti” održaće se šestog juna, a učesnici će pokušati da daju odgovore na to kako će se na poslovanje odraziti ubrzane promene – od razvoja veštačke inteligencije i rizika koje donosi, preko sve većih sajber rizika uslovljenih razvojem novih tehnologija, do klimatskih promena koje remete poslovanje od lanca snabdevanja do ugrožavanja proizvodnje i objekata.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.