Novi cenovnik Pošte: Koliko će nas koštati slanje paketa

Ostavite komentar


  1. Samo su radnici krivi, a mudro rukovodstvo sve naučnici.
    To da dva puta dostave pošiljku na istu adresu može, ali ako broj adresa ne predje magiju od 60 komada po danu.
    Vama ni vampir ne može da parira u SISANJU krvi.
    Jeli tako šofer?

  2. AKo ja posaljem paket primaocu u varijanti „paketomat“ , kako ce primaoc da plati postarinu tom paketomatu? Do sada je uvek moglo slati pakete uz napomenu da primalac placa sve troskove dostave. Kako ce sada po novom taj isti primalac da plati trosak dostave tom paketomatu?? Paketomati nisu slot masine pa da mogu da gutaju spolja ubacen novac.

  3. Ovaj je ladno iskoristio štrajk radnika da digne cene svega, kakva baljezgarija ! I što je najgore posle „dogovora“ poštari i dalje ostaju u štrajku !

  4. Ljudi,ne znam o cemu pricate!Taj cenovnik 350 din.ako je paket do 500grama i donose vam na kucnu adresu naplacuju vec godinu dana!

  5. 14 dana se ne isporučuju postexpres paketi a cene samo dižu. Počnite već da radite nešto.

  6. Nadam se da ce biti tako, da ce imati ko da radi i razvozi pakete… Meni u damu stigne po 5-6 paketa i to velikih i nikad da postar dodje, vec samo jave stiglo je u postu mozete da podignete.. Pa ako placam vec ptt zelim da mi se ispostavi onako kako sam trazila…. Nadam se da cete se drzati ovoga sto ste rekli, zaposlite vise ljudi ima ko da radi……

  7. Sns direktor koji je ojadio postu i ukrao silne pare,da smene bagru i da ga teraju na robiju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.