Novi Nadzorni odbor smenio Tomaševića sa mesta v.d. generalnog direktora EPS-a

Ostavite komentar


  1. Smenjen nego kako! Nije on „sposoban“ kao Grčić da bude v.d. direktora šest godina i da nam napravi štetu od par milijardi evra! Grčića „pečenjara“ nisu smeli da smene a ovog inžinjera mogu kad hoće! Toliko o poštovanju struke u našem društvu!

  2. Kod nas u Novom Pazaru, postoji stara izreka , Sjasi Kurta, da uzjase Murta. (Magarca jahali braca na putu prema selu, jedan sjase, drugi uzjase,i tako se odmarali na putu do sela, ali magarac nije. Tako je od umora, magarac i preminuo.) Takvo nam je i stanje sa EPS-om , dok ga ne uniste!

  3. Туга и јад од државе, дође жена ниоткуда, без икаквог знања о енергетици, у интервјуу код Ћосића није смела ни да констатује грешке Грчића, већ је разлоге тражила у неулагању? и светској енергетској кризи? а онда смењује директора који је исправио брљотине Грчића. Живи били па видели, ова жена ће нас завити у црно што се тиче енергетике и поред лепе приче.

  4. Ništa novo. Po običaju svih vlasti u Srbiji od 2000. godine, iskoriste čoveka koji uradi nešto dobro za sve nas i ispljunu ga na djubre.

  5. dno dno dna, puna podrška ovom čoveku iz kolektiva puna, zato što je stručnjak smeta smeta dnooo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.