Novim budžetom predviđeno manje novca za Ministarstvo kulture i informisanja

Ostavite komentar


  1. dok traje epoha SPS a i Dacic Palme ovo Ministrstvo Kulture slobodno moze da se ukine th suspenduje . sta ce Mafiji ministarstvo Kulture , umetnost ,slikarstvo , vajarstvo i bio kakva umetnost . # Isto vazi za Nauku ! to ministarstovo isto moze slobodno da se ukine . # PROBLEM U SRBIJI je sto Politickoj Mafiji nikad nije dosta novca ! Znaci nije im dosta jednom d aukradu 500 000 i da kazu sad je dosta ! ne !!! zasto ? oni uzmu i kupe kucu od 500 000 eura , i tad im mometalno treba 3000 erua mesecno za grejanje , treba ima mometalno bar 2 ljudi da tu kucu odrzava ……i troskovi samo rastu ………jed ova mafija ne ulaze u industriju , ne oni imaju drugacije vidjenje ekonomije , bazirano na pljacki naroda iz meseca u mesec .Marod je tu da im placa porez i to je to ! Narod se nebuni 30 godina znaci daje saglasnot za to i to znaci da nam nema spasa # ne vredi lagati narod ..bice bolje ,, ne nece biti bolje bice samo gore !!!! Cene ce da se zidaju , zakup stana ce od 200 eura da ode na 500 ili 600 ,a plate sigurno nece toliko da se povecaju , rezultat ce biti smao jos vece siromastvo i jos veca oskudica …popljackanih gradjana koji nikako nece moci da se izvuku uz zacaranog kruga sibicarenja ,,,,u cemu je ova MAFIJA sam svetski vrh !

  2. Pa naravno kad je za penale/kazne drzava izdvojila 200 miliona €. To mora da se nekome uzme da bi se platilo sopstveno neznanje i zla namera!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.