Novim penzionerima u Srbiji isplata penzija samo preko računa

Ostavite komentar


  1. Da li zate u koliko mesta u srbiji ne postoji ni banka, ni pošta? Kako neko može da prima penziju preko rčuna, da ide do najbližeg grada da bi podigao novac? Ovo je vrhunac bahatosti prema sopstvenim stanovnicima, još jedan vid nebrige o kvalitetu života. Zašto niko ne reaguje na ovo?

    1. Sve si rekao. Ovo je stvarno suludo. Osim toga, banke su privatne a Pošta državna i zašto se joj se uskraćuje pravo slobodnog tržišta?

      1. Gospodine, Poste nemaju tekuce racune.To ima Banka Postanska Stedionica koja nema nikakve veze sa postom.

  2. Ako je ovo po Ustavu i Zakonima, onda ih treba ukinuti ili tretirati kao što su saveznici po završetku II svetskog rata tretirali nacističke zakone, u protivnom, sledeće je da će svi koji od tog i tog datuma odu u penziju, morati da nose žute ili kakve druge trake da bi im ista bila isplaćena

    1. Ok, ali da znate da se na želju stranke može i na zapadu vršiti isplata na domaćoj adresi. Ali samo na izričitu želju osobe i uz plaćanje te dostave koja iznosi 2-3 % od sume.

        1. Za tu malu platu i malu penziju mislim da vi sami najbolje znate ko je kriv. Ko je uništio sindikate, ko je zaradi ličnog bogaćenja izazvao milionsku inflaciju, ko je upropastio Srbiju…… Ne morate daleko da se osvrćete, svi ti osim Slobe i Mire su tu.
          Ovo biračko telo u srbiji me podseća na ono majmunče koje podigne kamen i ugleda zmiju, te odmah padne u nesvest. Kada se probudi opet podigne kamen i opet iz početka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.