Obećanja od nedelje do nedelje, a turističke agencije prazne

Prema poslednjim najavama u narednim danima bi osiguravajuće kuće konačno trebalo da sklope dogovor o izdavanju polisa za putne aranžmane

Ostavite komentar


  1. Ko o čemu Ljajić o „pravilnicima i uredbama“ koje se na sudu pokažu da su u suprotnosti sa Zakonom o zaštiti potrošača. Zašto ministre Ljajiću država ne garantuje za uplaćeni novac? U EU garantuje država. Kada ste donosili uredbu o zamenskim putovanjima rekli ste kako je to rešenje koje je preuzeto iz EU. Ali ste prećutali da je tamo to moguće samo ako se slože obe strane i da je garant za uplaćeni novac DRŽAVA. Verovatno ste i vi shvatili da Srbija zapravo nije država, već privatni posed ljudi na vlasti, pa se u skladu sa tim i vi ponašate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.