"Obezbeđena dva zahteva radnika Fijata, ali plate…"

Ministar privrede Goran Knežević

Ostavite komentar


  1. Znac nisu im u interesu prava radnika, i ne "navijaju" za nikoga.
    Pa na tu poziciju si majmune postavljen da bas i "navijas" za radnike, i da se trudis da radis sve u korist radnika, a ne na stetu istih zbog nekih stranaca. A to se u normalnom svetu smatra veleizdajom!

  2. Smeniti menadžment Fiat Srbije! Domaći menadžeri su najgori robovlasnici. I ne može korporativno pravilo biti iznad zakona jedne države!

  3. Kako da povecaju plate kada su obecali stranim investitorima jeftinu radnu snagu? Za veliku platu stranci ne moraju da dolaze u Srbiju…

  4. Ministar Knezevic se samooslobada obaveze zaboravljajuci da je drzava 33 % vlasnik FCA-a pa prema tome placa svoje clanove Upravnog odbora a za tu platu oni treba da stite drzavne interese.To su ogromne plate za sedenje jednom mesecno i ispijanje kafa na sednicama koje su ocigledno jalove! Vlada sedi na dve stolice jer je i suvlasnik ali i u obavezi da stiti svoje gradane kad je vec Ugovor napravljen kako je napravljen a ocigledno nestrucno u tudu korist!

  5. pa normalno da ne moze da poveca plate kad je prodao radnike kao roblje . Pa zato je Kim Il Vucic i doveden na vlast . Medjutim izgleda da mu ide po planu . Iako beliki lazov i dalje obecava, vidi mu se kraj

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.