Objavljene cene goriva koje će važiti do petka 15. jula

Ostavite komentar


  1. Ma kakav rat u Ujrajini, to nema blage veze. Narod pljačkaju njegovi vlastodržci jer njima nikada dosta, za privatne džepove. Ali ako tako nam i treba kada glasamo za njih.

Ostavite komentar


Ekonomija

Osnovna pravila za uspešno ulaganje u investiciono zlato 10

Osnovna pravila za uspešno ulaganje u investiciono zlato

Investiranje u zlato predstavlja jednu od najstarijih i najpouzdanijih strategija za očuvanje bogatstva i diverzifikaciju portfelja. Ovaj plemeniti metal, čiji sjaj i vrednost fasciniraju ljude već vekovima, ima posebno mesto u svetu investicija zbog svoje istorijske stabilnosti i univerzalne vrednosti. Bez obzira na ekonomske uslove ili geopolitičke promene, zlato ostaje trajna vrednost koja pruža zaštitu od inflacije i ekonomskih rizika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.