Očekuje se novo rukovodstvo Prosvete

U nekad najvećoj izdavačkoj kući danas vanredna sednica Skupštine akcionara

Ostavite komentar


  1. Ko je tada vodio privatizacije i lustraciju i utvrđivao pokradene bilione na Kipru? Zašto nije uhapšen poslednjih sedam godina i zašto mu se nije oduzela sva nelegalno stečena imovina? Odakle mu milioni kada je bio potpuni slepac pre toga?
    Ideja EU se u interpretaciji srpskih političara pretvara u uništenje sjajnih domaćih izdavača i reči i misli da bi se plasirale slikovnice stranih izdavača, izvrtanje ideje obnovljive energije u krađu prirodnih resursa i potpuno i trajno uništenje prirode, sprdanje sa slobodom medija kategorisanjem teške pornografije kao dnevnih novina, privatizacija za njih znači stvaranje bankrota i prodaje funkcionalnih preduzeća, fabrika i banja budzašto…itd.itd. Propala je Nevena, Galenika, BiP, Prosveta, Zvonačka banja, Putnik, Azotara, Prvi Maj, Vajfert… Vajfert je postojao 200 godina, a oni su ga svi kolektivno uništili za jedva deset.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.