Od 3. septembra ponovo saobraća međunarodni voz na liniji Topčider-Bar

Ostavite komentar


    1. Treba da napravite foto teportazu o Beogradsko medjunarodnoj“ zeleznickoj stanici“.Ni Mongoli je ne bi pozeleli.

    2. Kako da nema, avanturistički turizam je u procvatu diljem sveta. Zamislite koliko adrenalina nosi sa sobom sve što se može dogoditi u svega par dana , od nalaženja početne stanice, mogućeg nasilja zbog duplih rezervacija, preko zapaljenog vagona u tunelu iz kojega treba izaći u mrklom mraku sa stvarima, kvara na lokomotivi usred ničega, do vrlo mogućeg iskliznuća nekoliko vagona iz šina, uz malo sreće kod Valjeva a ne u kanjonu Morače…..znam strance koji bi dali više stotina evra za takvu avanturu.

  1. Je li to ona oslikana kompozicija , sa relacije Topcider-Kosovska Mitrovica…??

  2. Nekad se na željezničku stanicu dolazilo i sa nje odlazilo sa životnim uzbuđenjem, ponosom, očekivanjima i utiscima. Tome je doprinosila scena, da l pre pedeset ili sto pedeset godina. Onako, nalik filmu.
    Danas je led na ledini, tek da se poslužim naslovom, inače odličnog filma, Voz za Jumu u 3:10.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.